Få en gratis konsultation til din næste tatovering
Timeless Art
Start booking

Tatoveringer i Roskilde hos Timeless Art

Hvilke tatoveringer udfører vi?

Hos Timeless Art udfører vi alle typer af tatoveringer. Vi er ni tatovører med hver vores stil, så uanset om du er til små, feminine tatoveringer eller store, farverige projekter, så har vi en tatovør til dig!

Nedenfor har vi prøvet at sætte nogle ord på de mest populære stilarter. Er du i tvivl om, hvilken stil du er til, er du altid meget velkommen til at kontakte os for råd og vejledning.
Tatoveringer - Fineline

Fineline

Fineline-tatoveringer er blevet det nye trend, og vi laver mange af dem. Stilen kan beskrives som små, fine tatoveringer lavet i en tynd streg og typisk i størrelser op til 10x10 cm. Mange bruger stilen til at udfylde en hel arm eller blot som en enkelt tatovering et sted på kroppen.
Book en tattookonsultation
Tatoveringer - Watercolour

Watercolour

Denne stilart kan sammenlignes med akvarelmalerier. Det er en stor sammensmeltning af farver, som skaber et unikt udtryk. Tatoveringen kan være skabt udelukkende af farver, der smelter sammen, eller der kan kastes en form for ”splash”-effekt ud over definerede motiver.
Book en tattookonsultation
Tatoveringer - Japansk

Japansk

Den traditionelle japanske stilart har en lang historie og tradition i Japan. Af den grund er mange motiver inden for denne stilart rodfæstet i landets folkeminder. Heriblandt kan nævnes drager, karper, samuraier, tigre, kirsebærblomster og bonderoser. Stilarten er især kendt for dets mange stærke farver.
Book en tattookonsultation
Tatoveringer - Ornamental

Ornamental

Kendetegnende for denne stilart er et fokus på symmetri og dekorative, ofte geometriske mønstre. Det kommer som oftest til udtryk i form af en mandala; et spirituelt symbol inden for bl.a. buddhisme. Stilarten bliver hyppigt kombineret med bl.a. dotwork, realistiske dyr samt fineline-motiver.
Book en tattookonsultation
Tatoveringer - Surrealisme

Surrealisme

Surrealistiske tatoveringer er som regel store og afspejler passionen for den ”skæve” kunst. Motiverne er unikke og kommer i fremragende farvekombinationer såvel som black-and-grey. Realistiske motiver får man til at smelte sammen, og derved får man en surrealistisk kombination.
Book en tattookonsultation
Tatoveringer - Neotraditionel

Neotraditionel

Neotraditionelle tatoveringer forbinder for- og fremtid på ny og spændende vis. Der holdes fast i de dristige sorte linjer og farvepaletten fra de traditionelle tatoveringer (Old School), men borte er de flade, todimensionelle designs og erstattet af særdeles livlige designs, der nærmest hopper ud af huden.
Book en tattookonsultation
Tatoveringer - New School

New School

Som navnet antyder, udspringer New School fra Old School, men her bruger man kraftigere, iøjefaldende farver, som springer mere ud. Motiverne skiller sig også ud fra Old School-stilarten ved at være mere kreative, fantasifulde eller nærmest tegneserieagtige. Her er der altså ingen faste rammer for, hvilken vej man skal gå.
Book en tattookonsultation
Tatoveringer - Old School

Old School

Denne stilart består af enkle designs og stærke farver som sort, rød, grøn, gul, blå og brun. Der bruges markante sorte streger og ingen eller næsten ingen skygge. Old School-tatoveringer er forankret i den amerikanske sømands fortolkning af traditioner og symboler, hvorfor populære motiver indebærer ankre, svaler, hjerter, kranier og skibe.
Book en tattookonsultation
Tatoveringer - Realisme

Realisme

Realisme er nok den mest kendte stilart i nyere tid. Den gør sig bemærket ved at ligne det nøjagtige fotografi eller billede og kan laves i både black-and-grey og farver. Realisme er en stilart, der passer rigtig godt til store projekter som hele arme, rygge m.m., da det er en “nem” stil at sammensætte med andre motiver.
Book en tattookonsultation
Vil du høre mere fra os?
Skriv dig op her, og kom på vores VIP-liste og få de nyeste trends først
2011 - 2024 © Timeless Art. Alle rettigheder forbeholdes. Privatlivspolitik. Cookiepolitik
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram