Tatovering i Roskilde hos Timeless Art

Hvilke tatoveringer udfører vi?

Hos Timeless Art udfører vi alle typer tatoveringer, vi sidder mere end 15 tatovører, der hver har sin stil.
Så uanset om du er til små feminine tatoveringer, eller store farverige projekter, har vi en tatovør til hver stil.

Nedenfor, har vi prøvet at beskrive lidt om hver stil, er du i tvivl om hvilken stil du er til, er du altid meget velkommen til at kontakte os, for råd og vejledning.

Blomster

Blomster tatoveringer er noget af det vi laver allermest af. Tatoveringer med blomster, har siden tatoveringens begyndelsen, været en af de mest almene motiver og bruges idag i stort set alle stilarter, enten som fyld eller som hovedmotiver
Kontakt os

Fineline

Fineline tatoveringer er blevet det nye trend, og vi laver mange af dem. Stilen kan beskrives som små fine tatoveringer, typisk i størrelser op til 10x10cm og lavet i en fin tynd streg. Mange bruger stilen til at udfylde en hel arm, eller blot som en enkelt lille fin tatovering et sted på kroppen.
Kontakt os

Watercolour

Denne stilart kan sammenlignes med akvarelmalerier. Det er en stor sammensmeltning af farver som skaber et unikt udtryk. Tatoveringen kan være skabt udelukkende af farver der smelter sammen eller der kan kastes en form for ”splash” effekt ud over definerede motiver.
Kontakt os

Japansk

Tatoveringer har en lang historie i Japan, der starter omkring 10.000 f.Kr. Der var en lang periode i Japan, hvor tatoveringer blev rynket på næse af og var kun båret af fanger. Derefter var der mange år hvor de blev båret til åndelige eller dekorative formål. Denne stilart er især kendt for sin iøjnefaldende appel og mange stærke farver.Drager, karper, slanger og blomster er nogle af de mest kendte motiver indenfor den japanske stilart.
Kontakt os

Mandala og Dotwork

Mandala tatoveringer falder ind i kategorien af ​​åndelige tatoveringer, da de har en dybere åndelig betydning. Mandala tatoveringer ligner stort set blomster designs, men varierer meget, når det kommer til betydningen af ​​tatoveringen. Desuden ser mandala tatoveringer meget smukke og fængslende ud hvis de er lavet af en ekspert, som har den evne til at uddybe et design ved at koncentrere sig om selv de mindste detaljer.Dotwork er i samme genre – men selve designene består kun af prikker. Denne type tatovering tager, er ofte meget feminine design, og egner sig godt til store som små projekter Men kan efterfølgende sidde og kigge uendeligt, på tatoveringen pga de tusindevis af prikker.
Kontakt os

Surrealisme

Surrealistisk kunst er bizart men også en af ​​de mest imponerende. Kunsten afspejler ikke kun kunstnerens enorme mængde kreativitet til at komme med ideen, men det udviser også den store ekspertise til at bringe ideen til live. Surrealisme tatoveringer er som regel store og afspejler passionen for den surrealistiske og ”skæve” kunst. Motiverne er unikke og kommer i fremragende farvekombinationer men også i black & grey. Realistiske motiver får man til at smelte sammen og derved får man en surrealistisk kombination.
Kontakt os

Neo-traditionel

Neo-traditionelle tatoveringer forbinder fortiden og fremtiden på en ny og meget spændende måde. Ved at holde fast i de dristige sorte linjer og den klassiske farvepalet, der definerer traditionelle tatoveringer, kan man tydeligt se hvor stilen stammer fra. Men de flade, todimensionale designs er borte, og erstattes af utroligt livlige designs, der nærmest hopper af huden.
Kontakt os

New School

En stilart som bliver mere og mere populær og som man nok kunne regne ud på navnet, udspringer denne stilart fra Old School-stilarten. Men i denne stilart benytter man kraftigere, iøjnefaldende farver, som springer meget ud. Motiverne skiller sig også ud fra Old School-stilarten ved at være mere kreative, fantasifulde eller nærmest tegneserieagtige. Her er altså ingen faste rammer for, hvilken vej man skal gå.
Kontakt os

Old School/Traditionel

Denne stilart består af enklere designs og stærkefarver som sort, rød, grøn, gul, blå og brun. Der bruges markante sorte streger og så bruges der ingen eller næsten ingen skygge.Old school tatoveringer er forankret i den amerikanske sømands fortolkning af traditioner og symboler, der går tusinder af år tilbage. Hver tatovering eller ‘Flash’ som de også populært kaldes, er en personlig erklæring, men der er visse fælles betydninger. Her er feks. to af vores foretrukne tattoo betydninger.Svaletatoveringer: Ud over at indikere, at en sømand havde sejlet 5000 miles, er svaletatoveringer også forbundet med tanken om tilbagevenden. For det andet blev det antaget, at hvis en sømand dør til søs, bærer fuglene hans sjæl hjem til himlen.Ankertatoveringer: På havet er ankeret det sikreste objekt i en sømands liv, hvilket derfor tydeligt repræsenterer stabilitet. Derfor ser man ofte anker tatoveringer med “mor” eller navnet på sømandens kæreste (de mennesker, der holder dem jordnær). Ankre er blevet populære inden for generel tatoveringskultur gennem årene, men symbolikken er stadig den samme. Det er en påmindelse om, hvad der holder en stabil.
Kontakt os

Realisme

Denne stilart er nok den mest kendte i nyere tid. Realisme gør sig bemærket i at ligne det nøjagtige fotografi eller billede. Portrætter er feks. en del af genren realisme. Denne stilart kan laves både i black & grey og i farve Realisme er en stil art, der passer rigtig godt til store projekter, som hele arme, rygge mm. Det er en “nem” stil, at sammensætte med andre motiver.
Kontakt os

2021 © Timeless Art. Alle rettigheder forbeholdes.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram