Book tid til din næste piercing. Lige nu er der en fast pris på alle typer af piercinger på 400 kr.

Tatoveringer i Roskilde hos Timeless Art

Hvilke tatoveringer udfører vi?

Hos Timeless Art udfører vi alle typer af tatoveringer. Vi er ni tatovører med hver vores stil, så uanset om du er til små, feminine tatoveringer eller store, farverige projekter, så har vi en tatovør til dig!

Nedenfor har vi prøvet at sætte nogle ord på de mest populære stilarter. Er du i tvivl om, hvilken stil du er til, er du altid meget velkommen til at kontakte os for råd og vejledning.
Tatoveringer - Blomster

Blomster

Blomstertatoveringer er noget af det, vi laver allermest af. Tatoveringer med blomster har siden tatoveringens begyndelse været en af de mest almene motiver og bruges i dag som fyld eller hovedmotiver inden for stort set alle stilarter.
Book en tattookonsultation
Tatoveringer - Fineline

Fineline

Fineline-tatoveringer er blevet det nye trend, og vi laver mange af dem. Stilen kan beskrives som små, fine tatoveringer, typisk i størrelser op til 10x10 cm og lavet i en tynd streg. Mange bruger stilen til at udfylde en hel arm eller blot som en enkelt lille fin tatovering et sted på kroppen.
Book en tattookonsultation
Tatoveringer - Watercolour

Watercolour

Denne stilart kan sammenlignes med akvarelmalerier. Det er en stor sammensmeltning af farver, som skaber et unikt udtryk. Tatoveringen kan være skabt udelukkende af farver, der smelter sammen, eller der kan kastes en form for ”splash”-effekt ud over definerede motiver.
Book en tattookonsultation
Tatoveringer - Japansk

Japansk

Tatoveringer har en lang historie i Japan, der startede omkring 10.000 f.Kr. Der var en lang periode i Japan, hvor der blev rynket på næsen ad tatoveringer, som kun blev båret af fanger. Derefter var der mange år, hvor de blev båret til åndelige eller dekorative formål. Denne stilart er især kendt for sine iøjnefaldende appel og mange stærke farver.Drager, karper, slanger og blomster er nogle af de mest kendte motiver inden for den japanske stilart.
Book en tattookonsultation
Tatoveringer - Mandala og Dotwork

Mandala og Dotwork

Mandala-tatoveringer falder ind i kategorien af ​​åndelige tatoveringer, da de har en dybere åndelig betydning. Mandala-tatoveringer ligner stort set blomster-designs, men varierer meget, når det kommer til betydningen af ​​tatoveringen. Desuden ser mandala-tatoveringer meget smukke og fængslende ud, hvis de er lavet af en ekspert, som har evnen til at uddybe et design ved at koncentrere sig om selv de mindste detaljer.Dotwork er i samme genre – men selve designet består kun af prikker. Denne type tatovering egner sig godt til store såvel som små projekter. Efterfølgende kan man nærmest sidde og kigge uendeligt på tatoveringen pga. de tusindvis af prikker.
Book en tattookonsultation
Tatoveringer - Surrealisme

Surrealisme

Surrealistisk kunst er bizart, men også en af ​​de mest imponerende. Kunsten afspejles ikke kun i kunstnerens enorme kreativitet ift. at komme på idéen, men også i dennes store ekspertise, når det kommer til at bringe idéen til live. Surrealisme-tatoveringer er som regel store og afspejler passionen for den surrealistiske og ”skæve” kunst. Motiverne er unikke og kommer i fremragende farvekombinationer såvel som black-and-grey. Realistiske motiver får man til at smelte sammen, og derved får man en surrealistisk kombination.
Book en tattookonsultation
Tatoveringer - Neo-traditionel

Neo-traditionel

Neo-traditionelle tatoveringer forbinder fortiden og fremtiden på en ny og meget spændende måde. Ved at holde fast i de dristige sorte linjer og den klassiske farvepalet, der definerer traditionelle tatoveringer, kan man tydeligt se, hvor stilen stammer fra: De flade, todimensionale designs er borte og erstattet af særdeles livlige designs, der nærmest hopper ud af huden.
Book en tattookonsultation
Tatoveringer - New School

New School

Denne stilart bliver mere og mere populær, og som man nok kunne regne ud på navnet, udspringer den fra Old School-stilarten. Men i denne stilart benytter man kraftigere, iøjnefaldende farver, som springer meget ud. Motiverne skiller sig også ud fra Old School-stilarten ved at være mere kreative, fantasifulde eller nærmest tegneserieagtige. Her er der altså ingen faste rammer for, hvilken vej man skal gå.
Book en tattookonsultation
Tatoveringer - Old School/Traditionel

Old School/Traditionel

Denne stilart består af enklere designs og stærke farver såsom sort, rød, grøn, gul, blå og brun. Der bruges markante sorte streger og ingen eller næsten ingen skygge. Old School-tatoveringer er forankret i den amerikanske sømands fortolkning af traditioner og symboler. Hver tatovering er en personlig erklæring, men der er visse fælles betydninger. Populære motiver er bl.a. ankre, svaler, hjerter, kranier og skibe.
Book en tattookonsultation
Tatoveringer - Realisme

Realisme

Denne stilart er nok den mest kendte i nyere tid. Realisme gør sig bemærket i at ligne det nøjagtige fotografi eller billede. Portrætter er feks. en del af genren realisme. Denne stilart kan laves både i black & grey og i farve Realisme er en stil art, der passer rigtig godt til store projekter, som hele arme, rygge mm. Det er en “nem” stil, at sammensætte med andre motiver.
Book en tattookonsultation
2011 - 2023 © Timeless Art. Alle rettigheder forbeholdes. Privatlivspolitik.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram