4,7 stjerner i gennemsnit fra +450 anmeldelser

Vælg en tatovør - og se deres arbejde

Sara Christiansen
Lærling
Sara er en af vores lærlinge, og hun er lige så dygtig, som hun er sød. Sara holder meget af at lave blomster, skorpioner, slanger, drager, natsværmere, dyrekranier og i det hele taget de mere 'skæve' motiver.
Se Sara's Galleri
Tristan Weigelt
Lærling
Tristan er vores anden lærling og har det største gåpåmod, vi har oplevet hos en lærling. Tristans hovedfelt er fineline og ornamental, og han er glad for at lave alt lige fra tekst, blomster, sommerfugle m.m. i helt tynde streger til blackwork.
Se Tristan's Galleri
Richo Koch
Udlært tatovør
Richo placerer sig stilmæssigt inden for en blanding af traditionelt, neotraditionelt og new school. Richo elsker tillige at arbejde inden for den traditionelle japanske stilart og vil også gerne arbejde mere med neo-japansk og realisme.
Se Richo's Galleri
Mads Thill
Udlært tatovør
Mads' spidskompetence er kranier, filigraner samt store projekter i black-and-grey, så går du eksempelvis med tanker om en 'bodysuit', så vil Mads være den helt rette tatovør for dig!
Se Mads's Galleri
Lulu Darling
Udlært tatovør
Lulus speciale er new school og neotraditionelt. Hun elsker at arbejde med et væld af farver, og Disney- samt Pokémon-karakterer er blandt yndlingsmotiverne. Derudover laver Lulu de flotteste fineline-blomster, mandala/dotwork samt traditionelle tatoveringer.
Se Lulu's Galleri
Thea Heggelund
Udlært tatovør
Thea arbejder både med realisme i gråtoner og sin egen fortolkning af neo-traditionelt. Hun går meget op i, at hvert enkelt design passer til kundens krop og hudtone, samt at der er en balance mellem kontrasterne.
Se Thea's Galleri
KenniPoke
Udlært tatovør
Kennipoke er uden tvivl en af verdens bedste tatovører og laver alt i sin egen stil. Er du heldig at få en tid hos ham, så glæd dig!
Se Kenni's Galleri
Kenneth Nielsen
Udlært tatovør
Kenneth er en af vores udlærte tatovører, som virkelig mestrer de mindste detaljer i sit frihåndsarbejde i både black-and-grey og farver.
Se Kenneth's Galleri
Nicolai Venø
Udlært tatovør
Nicolai er uddannet 3D digital generalist, hvilket han trækker på i sit arbejde som tatovør. Med sirlige streger og farver formår Nicolai at kreere de mest fantasifulde og detaljerede motiver.
Se Nicolai's Galleri
Joshua Mikkelsen
Udlært tatovør
Joshua er vores anden deltidstatovør og er i butikken de fleste lørdage om måneden. Joshua elsker at arbejde med farver og specialiserer sig inden for traditionelle og neotraditionelle tatoveringer.
Se Joshua's Galleri
Yavor Hadzhiev
Udlært tatovør
Yavor er vores tilbagevendende gæstetatovør, der kommer og gæster hos os flere gange om året. Yavor har erfaring med alle stilarter og kan lave alt lige fra fineline til realisme, polynesisk, old school m.m.
Se Yavor's Galleri
Jim Veggerby
Butiksejer
Jim er butikkens ejer og har arbejdet som professionel tatovør og piercer i over 17 år.
Se Jim's Galleri
Mark William
Udlært tatovør
Mark er vores deltidstatovør, som ofte er her i weekender. Han laver alle stilarter og har været i faget i mere end 15 år.
Se Mark's Galleri

2011 - 2022 © Timeless Art. Alle rettigheder forbeholdes.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram