Vælg en tatovør - og se deres arbejde

Nicolai Venø
Udlært tatovør
Nicolai er uddannet 3D digital generalist, hvilket han trækker på i sit arbejde som tatovør. Med sirlige streger og farver formår Nicolai at kreere de mest fantasifulde og detaljerede motiver.
Se Nicolai's Galleri
Tristan Weigelt
Lærling
Tristan er vores nyeste lærling og har det største gåpåmod, vi har oplevet hos en lærling. Selvom han kun har været i gang i lidt over et år, laver han virkelig flot arbejde. Tristans hovedfelt er fineline, mandala/dotwork, ornamental og blackwork.
Se Tristan's Galleri
Thea Heggelund
Udlært tatovør
Thea arbejder både med realisme i gråtoner og sin egen fortolkning af neotraditionalisme. Thea går meget op i, at hvert enkelt design passer til kundens krop og hudtone, samt at der er en balance mellem skygger og detaljer.
Se Thea's Galleri
Joshua Mikkelsen
Udlært tatovør
Joshua er vores anden deltidstatovør og er i butikken de fleste lørdage om måneden. Joshua elsker at arbejde med farver og specialiserer sig inden for traditionelle og neotraditionelle tatoveringer.
Se Joshua's Galleri
Yavor Hadzhiev
Udlært tatovør
Yavor er vores tilbagevendende gæstetatovør, der kommer og gæster hos os flere gange om året. Yavor har erfaring med alle stilarter og kan lave alt lige fra fineline til realisme, polynesisk, old school m.m.
Se Yavor's Galleri
KenniPoke
Udlært tatovør
Kennipoke er uden tvivl en af verdens bedste tatovører og laver alt i sin egen stil. Er du heldig at få en tid hos ham, så glæd dig!
Se Kenni's Galleri
Sara Christiansen
Lærling
Sara er en af vores lærlinge, og hun er super dygtig og sød. Hun elsker minimalistiske tatoveringer, blomster og mange andre feminine stile.
Se Sara's Galleri
Lulu Darling
Udlært tatovør
Lulu er vores dygtige blomsterekspert. Hun laver de fineste blomster i ultratynde streger. Ud over blomster elsker hun sin egen 'cartoony' stil i masser af farver.
Se Lulu's Galleri
Jim Veggerby
Butiksejer
Jim er butikkens ejer og har arbejdet som professionel tatovør og piercer i over 17 år.
Se Jim's Galleri
Kenneth Nielsen
Udlært tatovør
Kenneth er en af vores udlærte tatovører, som virkelig mestrer de mindste detaljer i sit frihåndsarbejde i både black-and-grey og farver.
Se Kenneth's Galleri
Alex Damgaard
Udlært tatovør
Alex' spidskompetence er realisme i black-and-grey. Han elsker store projekter, og oldnordiske motiver er blandt favoritterne.
Se Alex's Galleri
Mark William
Udlært tatovør
Mark er vores deltidstatovør, som ofte er her i weekender. Han laver alle stilarter og har været i faget i mere end 15 år.
Se Mark's Galleri

2022 © Timeless Art. Alle rettigheder forbeholdes.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram