Book tid til din næste piercing. Lige nu er der en fast pris på alle typer af piercinger på 400 kr.

Vælg en tatovør - og se deres arbejde

Casper Thornberg
Lærling
Casper er vores nyeste lærling og har det største gåpåmod. Selvom Casper kun har været i gang i kort tid, laver han virkelig flot arbejde.
Se Casper's Galleri
Sara Christiansen
Udlært tatovør
Sara er en af vores udlærte tatovører og lige så dygtig, som hun er sød. Sara holder meget af at lave blomster, skorpioner, slanger, drager, natsværmere, dyrekranier og i det hele taget de mere 'skæve' motiver.
Se Sara's Galleri
Tristan Weigelt
Lærling
Tristan er en af vores lærlinge og har fineline og ornamental som hovedfelt. Han er glad for at lave alt lige fra tekst, blomster, sommerfugle m.m. i helt tynde streger til blackwork.
Se Tristan's Galleri
Kenneth Nielsen
Udlært tatovør
Kenneths force er realisme i black-and-grey, farverealisme og frihåndsarbejde. Han elsker at lave naturmotiver og de mere ”nørdede” ting som f.eks. karakterer fra film og videospil. Kenneth er ligeledes vores specialist, når det kommer til cover up.
Se Kenneth's Galleri
Richo Koch
Udlært tatovør
Richo placerer sig stilmæssigt inden for en blanding af traditionelt, neotraditionelt og new school. Derudover finder Richo stor inspiration i den traditionelle japanske stilart og elsker at lave motiver i denne stil.
Se Richo's Galleri
Lulu Darling
Udlært tatovør
Lulus speciale er new school og neotraditionelt. Hun elsker at arbejde med et væld af farver, og Disney- samt Pokémon-karakterer er blandt yndlingsmotiverne. Derudover laver Lulu de flotteste fineline-blomster, mandala/dotwork samt traditionelle tatoveringer.
Se Lulu's Galleri
Thea Heggelund
Udlært tatovør
Thea arbejder både med realisme i gråtoner og sin egen fortolkning af neo-traditionelt. Hun går meget op i, at hvert enkelt design passer til kundens krop og hudtone, samt at der er en balance mellem kontrasterne.
Se Thea's Galleri
Nicolai Venø
Udlært tatovør
Nicolai er uddannet 3D digital generalist, hvilket han trækker på i sit arbejde som tatovør. Med sirlige streger og farver formår Nicolai at kreere de mest fantasifulde og detaljerede motiver.
Se Nicolai's Galleri
KenniPoke
Udlært tatovør
Kennipoke er uden tvivl en af verdens bedste tatovører og laver alt i sin egen stil. Er du heldig at få en tid hos ham, så glæd dig!
Se Kenni's Galleri
Mads Thill
Udlært tatovør
Mads' spidskompetence er kranier, filigraner samt store projekter i black-and-grey, så går du eksempelvis med tanker om en 'bodysuit', så vil Mads være den helt rette tatovør for dig!
Se Mads's Galleri
Mark William
Udlært tatovør
Mark er en af vores deltidstatovør, som kommer ved lejlighed. Han laver alle stilarter og har været i faget i mere end 15 år.
Se Mark's Galleri
Marius Calina
Gæstetatovør
Marius er en af vores tilbagevendende gæstetatovører, der kommer og gæster hos os flere gange om året. Marius specialiserer sig inden for realisme i black-and-grey og whip shading. Marius holder af at lave alle slags projekter – store som små – i denne stilart.
Se Marius's Galleri
Manuella Yankova
Gæstetatovør
Manuella er en af vores tilbagevendende gæstetatovører, der kommer og gæster hos os flere gange om året. Manuella arbejder primært med realisme og neotraditionelt, og blandt yndlingsmotiverne finder vi horror, erotika, portrætter, blomster og i det hele taget farverige projekter.
Se Manuella's Galleri
Michaela Stará
Gæstetatovør
Michaela er en af vores tilbagevendende gæstetatovører, der kommer og gæster hos os flere gange om året. Michaela laver bl.a. realisme i black-and-grey, mandala/geometri, dot-, line- og blackwork, fineline-blomster, traditionelt m.m.
Se Michaela's Galleri
Yavor Hadzhiev
Gæstatovør
Yavor er en af vores tilbagevendende gæstetatovør, der kommer og gæster hos os flere gange om året. Yavor har erfaring med alle stilarter og laver alt lige fra fineline til realisme, polynesisk, japansk m.m.
Se Yavor's Galleri
Kristian Street
Shop Manager
Kristian er vores Shop Manager og ansigt udadtil. Kristian står for kundekontakt, bookinger, sociale medier, skriftligt indhold på vores hjemmeside og hjælper med smykkeskift.
Se Kristian's Galleri
Jim Veggerby
Butiksejer
Jim er butikkens ejer og har arbejdet som professionel tatovør og piercer i over 17 år.
Se Jim's Galleri
2011 - 2023 © Timeless Art. Alle rettigheder forbeholdes. Privatlivspolitik.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram