Få en gratis og uforpligtende konsultation om din næste tatovering. Klik her.
Timeless Art
Piercingbooking

Vælg en tatovør - og se deres arbejde

Monique Fog
Lærling
Monique er vores nyeste lærling og er bl.a. vild med at lave tatoveringer med afsæt i den japanske stilart.
Se Monique's Galleri
Casper Thornberg
Lærling
Casper er en af vores lærlinge og har det største gåpåmod. Selvom Casper kun har været i gang i kort tid, laver han virkelig flot arbejde.
Se Casper's Galleri
Tristan Weigelt
Tatovør
Tristan har fineline og ornamental som hovedfelt. Tristan elsker at lave alt lige fra tekster, blomster, sommerfugle m.m. i helt tynde og snorlige streger til blackwork.
Se Tristan's Galleri
Richo Koch
Tatovør
Richo placerer sig stilmæssigt inden for en blanding af traditionelt, neotraditionelt og new school. Derudover finder Richo stor inspiration i den traditionelle japanske stilart og elsker at lave motiver i denne stil.
Se Richo's Galleri
Sara Christiansen
Tatovør
Sara er en af vores udlærte tatovører og lige så dygtig, som hun er sød. Sara holder meget af at lave blomster, skorpioner, slanger, drager, natsværmere, dyrekranier og i det hele taget de mere 'skæve' motiver.
Se Sara's Galleri
Kenneth Nielsen
Tatovør
Kenneths force er realisme i black-and-grey, farverealisme og frihåndsarbejde. Han elsker at lave naturmotiver og de mere ”nørdede” ting som f.eks. karakterer fra film og videospil. Kenneth er ligeledes vores specialist, når det kommer til cover up.
Se Kenneth's Galleri
Lulu Darling
Tatovør
Lulus speciale er new school og neotraditionelt. Hun elsker at arbejde med et væld af farver, og Disney- samt Pokémon-karakterer er blandt yndlingsmotiverne. Derudover laver Lulu de flotteste fineline-blomster, mandala/dotwork samt traditionelle tatoveringer.
Se Lulu's Galleri
Thea Heggelund
Tatovør
Thea arbejder både med realisme i gråtoner og sin egen fortolkning af neo-traditionelt. Hun går meget op i, at hvert enkelt design passer til kundens krop og hudtone, samt at der er en balance mellem kontrasterne.
Se Thea's Galleri
KenniPoke
Tatovør
Kennipoke er uden tvivl en af verdens bedste tatovører og laver alt i sin egen stil. Er du heldig at få en tid hos ham, så glæd dig!
Se Kenni's Galleri
Nicolai Venø
Tatovør
Nicolai er uddannet 3D-digital generalist, hvilket han trækker på i sit arbejde som tatovør. Med sirlige streger og farver formår Nicolai at kreere de mest fantasifulde og detaljerede motiver.
Se Nicolai's Galleri
Mads Thill
Tatovør
Mads' spidskompetence er kranier, filigraner samt store projekter i black-and-grey, så går du eksempelvis med tanker om en 'bodysuit', så vil Mads være den helt rette tatovør for dig!
Se Mads's Galleri
Mark William
Deltidstatovør
Mark er vores deltidstatovør, som kommer ved lejlighed. Mark har været i faget i mere end 15 år og specialiserer sig inden for den japanske og traditionelle stilart.
Se Mark's Galleri
Yavor Hadzhiev
Gæstetatovør
Yavor er en af vores tilbagevendende gæstetatovør, der kommer og gæster hos os flere gange om året. Yavor har erfaring med alle stilarter og laver alt lige fra fineline til realisme, polynesisk, japansk m.m.
Se Yavor's Galleri
Marius Calina
Gæstetatovør
Marius er en af vores tilbagevendende gæstetatovører, der kommer og gæster hos os flere gange om året. Marius specialiserer sig inden for realisme i black-and-grey og whip shading. Marius holder af at lave alle slags projekter – store som små – i denne stilart.
Se Marius's Galleri
Manuella Yankova
Gæstetatovør
Manuella er en af vores tilbagevendende gæstetatovører, der kommer og gæster hos os flere gange om året. Manuella arbejder primært med realisme og neotraditionelt, og blandt yndlingsmotiverne finder vi horror, erotik, portrætter, blomster og i det hele taget farverige projekter.
Se Manuella's Galleri
Michaela Stará
Gæstetatovør
Michaela er en af vores tilbagevendende gæstetatovører, der kommer og gæster hos os flere gange om året. Michaela laver bl.a. realisme i black-and-grey, ornamental, blackwork, fineline og traditionelt.
Se Michaela's Galleri
Tammie Jones
Piercer
Tammie er en af vores piercere og er oftest i butikken hver 2. lørdag samt mandag og fredag aften. Tammie har mere end 14 års erfaring som piercer og tatovør.
Se Tammie's Galleri
Jim Veggerby
Butiksejer & piercer
Jim er butikkens ejer og har mere end 17 års erfaring som tatovør og piercer.
Se Jim's Galleri
Kristian Street
Butikschef & medejer
Kristian er vores ansigt udadtil og ansvarlig for den daglige drift af butikken. Kristian står for bookinger, skriftligt indhold på vores hjemmeside og hjælper med smykkeskift samt sociale medier.
Se Kristian's Galleri
2011 - 2023 © Timeless Art. Alle rettigheder forbeholdes. Privatlivspolitik.
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram