Få en gratis konsultation til din næste tatovering
Timeless Art
Start booking

Vælg en tatovør - og se deres arbejde

André Schade
Tatovør
André specialiserer sig i realisme i black-and-grey og holder i særlig høj grad af at lave vikingetatoveringer. Så er du fascineret af nordisk mytologi, vil André være den helt rette tatovør for dig.
Se André's Galleri
Introtilbud: 4.800 kr. for dagssession
Hans Rasmussen
Tatovør
Hans er særlig glad for at arbejde inden for stilarterne realisme, japansk og neotraditionelt, og af yndlingsmotiver finder vi bl.a. templer, statuer, engle, fabeldyr og blomster.
Se Hans's Galleri
Ronald Liko
Tatovør
Ronald elsker at lave traditionelle og realistiske tatoveringer i black-and-grey pga. de historier og indtryk, begge stilarter kan fortælle ved første øjekast.
Se Ronald's Galleri
Monique
Lærling
Monique er vores nyeste lærling og bl.a. vild med at lave blomster, hannya-masker og slanger.
Se Monique's Galleri
Calle Thornberg
Lærling
Calle er en af vores lærlinge og elsker bl.a at lave old school-tatoveringer, knive og tatoveringer med kranier.
Se Calle's Galleri
Richo Koch
Tatovør
Richo placerer sig stilmæssigt inden for en blanding af traditionelt, neotraditionelt og new school. Derudover finder Richo stor inspiration i den traditionelle japanske stilart og elsker at lave motiver i denne stil.
Se Richo's Galleri
Sara Christiansen
Tatovør
Sara er en af vores udlærte tatovører og lige så dygtig, som hun er sød. Sara holder meget af at lave blomster, skorpioner, slanger, drager, natsværmere, dyrekranier og i det hele taget de mere 'skæve' motiver.
Se Sara's Galleri
Kenneth Nielsen
Tatovør
Kenneths force er realisme i black-and-grey, farverealisme og frihåndsarbejde. Han elsker at lave naturmotiver og de mere ”nørdede” ting som f.eks. karakterer fra film og videospil. Kenneth er ligeledes vores specialist, når det kommer til cover up.
Se Kenneth's Galleri
Tristan Weigelt
Tatovør
Tristan har fineline som hovedfelt og mestrer at lave alt lige fra tekster, blomster, sommerfugle m.m. i helt tynde og snorlige streger.
Se Tristan's Galleri
Lulu Darling
Tatovør
Lulu elsker at arbejde med et væld af farver og specialiserer sig i nuttede og/eller nørdede tatoveringer inden for stilarten new school. Derudover laver Lulu de flotteste fineline-blomster, ornamentalt samt traditionelle tatoveringer.
Se Lulu's Galleri
Thea Heggelund
Tatovør
Thea arbejder både med realisme i gråtoner og sin egen fortolkning af neotraditionelt. Hun går meget op i, at hvert enkelt design passer til kundens krop og hudtone, samt at der er en balance mellem kontrasterne.
Se Thea's Galleri
KenniPoke
Gæstetatovør
Kenni er tidligere fast tatovør hos os, men nu bosat i San Diego og gæster derfor ved lejlighed. Kenni laver alt i sin egen stil, så du kan godt glæde dig, hvis du får en tid hos ham!
Se Kenni's Galleri
Mads Thill
Gæstetatovør
Mads er tidligere fast tatovør, men nu bosat i San Diego og gæster derfor hos os ved lejlighed. Mads' spidskompetence er kranier, filigraner samt store projekter i black-and-grey
Se Mads's Galleri
Mark William
Deltidstatovør
Mark er vores deltidstatovør, som kommer ved lejlighed. Mark har været i faget i mere end 15 år og specialiserer sig inden for den japanske og traditionelle stilart.
Se Mark's Galleri
Marius Calina
Gæstetatovør
Marius er en af vores tilbagevendende gæstetatovører, der kommer og gæster hos os flere gange om året. Marius specialiserer sig inden for realisme i black-and-grey og whip shading. Marius holder af at lave alle slags projekter – store som små – i denne stilart.
Se Marius's Galleri
Manuella Yankova
Gæstetatovør
Manuella er en af vores tilbagevendende gæstetatovører, der kommer og gæster hos os flere gange om året. Manuella arbejder primært med realisme og neotraditionelt, og blandt yndlingsmotiverne finder vi horror, erotik, portrætter, blomster og i det hele taget farverige projekter.
Se Manuella's Galleri
Yavor Hadzhiev
Gæstetatovør
Yavor er en af vores tilbagevendende gæstetatovør, der kommer og gæster hos os flere gange om året. Yavor har erfaring med alle stilarter og laver alt lige fra fineline til realisme, polynesisk, japansk m.m.
Se Yavor's Galleri
Michaela Stará
Gæstetatovør
Michaela er en af vores tilbagevendende gæstetatovører, der kommer og gæster hos os flere gange om året. Michaela laver bl.a. realisme i black-and-grey, ornamental, blackwork, fineline og traditionelt.
Se Michaela's Galleri
Tammie Jones
Piercer
Tammie er en af vores piercere og kommer ved lejlighed, typisk i forbindelse med walk-in. Tammie har mere end 14 års erfaring som piercer og tatovør.
Se Tammie's Galleri
Jim Veggerby
Butiksejer & piercer
Jim er butikkens ejer og har mere end 17 års erfaring som tatovør og piercer.
Se Jim's Galleri
Kristian Street
Butikschef & medejer
Kristian er vores ansigt udadtil og ansvarlig for den daglige drift af butikken, besvarelse af kundehenvendelser samt skriftligt indhold på vores hjemmeside
Se Kristian's Galleri
2011 - 2024 © Timeless Art. Alle rettigheder forbeholdes. Privatlivspolitik. Cookiepolitik
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram