Vælg en tatovør - og se deres arbejde

Sara Christensen
2. lærling
Sara er vores 2. lærling, og hun er super dygtig og sød. Hun elsker minimalistiske tatoveringer, blomster og mange andre feminine stile.
Se Sara's Galleri
Alex Damgaard
Udlært tatovør
Se Alex's Galleri
Tristan
Lærling
Tristan er vores nyeste lærling. Han har det største gåpåmod, som vi har oplevet hos en lærling. Selvom han kun har været i gang i kort tid, laver han virkelig flot arbejde.
Se Tristan's Galleri
Mark William
Udlært tatovør
Mark er vores deltidstatovør, som ofte er her i weekender. Han laver alle stilarter og har været i faget i mere end 15 år.
Se Mark's Galleri
Thea Heggelund
Udlært tatovør
Se Thea's Galleri
Jim Veggerby
Butiksejer
Jim er butikkens ejer og har arbejdet som professionel tatovør og piercer i over 17 år.
Se Jim's Galleri
KenniPoke
Udlært tatovør
Kennipoke er uden tvivl en af verdens bedste tatovører, og laver alt i sin egen stil. er du heldig at få en tid hos ham, så glæd dig!
Se Kenni's Galleri
Kenneth Nielsen
Udlært tatovør
Kenneth er en af vores udlærte tatovører, som virkelig mestrer de mindste små detaljer i sit frihåndsarbejde i både black and grey og farver.
Se Kenneth's Galleri
Lulu Darling
Tatovør
Lulu er vores dygtige blomsterekspert. Hun laver de fineste blomster i ultratynde streger. Udover blomster, elsker hun sin egen cartooney stil i massere af farver.
Se Lulu's Galleri

2021 © Timeless Art. Alle rettigheder forbeholdes.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram