Få en gratis og uforpligtende konsultation om din næste tatovering. Klik her.
Timeless Art
Piercingbooking

Piercing i Roskilde hos Timeless Art

Aldersgrænse

Der er i Danmark ingen lovgivning omkring aldersgrænser for piercing. Det er derfor op til den enkelte piercer at sætte sine egne regler. Vi har valgt at sætte en aldersgrænse på 15 år og 18 år for intimpiercinger. Ønsker man at blive piercet, selvom man er under 15 år, er det nødvendigt med en skriftlig tilladelse fra forældrene. 


Komplikationer

Der kan opstå komplikationer med alle piercinger, uanset hvilken der er tale om. Langt de fleste komplikationer opstår dog, hvis efterbehandlingen ikke udføres korrekt. Vi anbefaler, at en ny piercing renses to-tre gange i døgnet med rensevæske eller saltvandsopløsning. Tidligere anbefalede man gerne klorhexidin, men det gør man ikke længere. Det skyldes, at klorhexidin fjerner alle former for bakterier, og dermed også de gode af slagsen, som skal medvirke til, at den nye piercing heler pænt. Rensevæske eller saltvandsopløsning fjerner derimod kun udefrakommende bakterier og overlader helingen til immunforsvaret.

Priser

Vi har valgt at lave én pris, uanset piercing. Denne pris lyder på 400 kroner. Det har vi valgt at gøre for at holde det så enkelt og letgennemskueligt som muligt. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at komme forbi butikken eller skrive en SMS/ringe til butikken på 53781919.

Book en tid til piercing

Galleri

2011 - 2023 © Timeless Art. Alle rettigheder forbeholdes. Privatlivspolitik.
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram