Book tid til din næste piercing. Lige nu er der en fast pris på alle typer af piercinger på 400 kr.

Piercing i Roskilde hos Timeless Art

Piercer med mere end 15 års erfaring – Vi tilbyder næsten alle former for piercinger

Piercingens historie går mange år tilbage og har gennem årene haft forskellige betydninger. Det vides ikke præcis, hvornår piercingens historie startede, men der er fundet mumier med tegn på piercinger, der kan dateres tilbage til tusinder af år før vor tidsregning. I nogle kulturer er piercinger et statussymbol, der bruges til at udtrykke fx velstand eller frugtbarhed.

Piercinger er blevet mere og mere mainstream

Piercinger er med tiden blevet mere og mere normalt og derfor også accepteret i langt de fleste kulturer. Der findes utallige former for piercinger, og kun fantasien sætter grænser.
Det nyeste skud på piercing-stammen er Surface/Skin Diver/Dermal, som kan placeres alle steder på kroppen, da den blot kræver et tyndt lag hud. Vi har dog valgt, at vi kun laver Skin Divers, da både Dermal- og Surface-piercinger kan risikere at ende i grimme ar. En Skin Diver er nem at fjerne igen og efterlader i de fleste tilfælde ikke store, grimme ar.

PIERCING FOR 400 KR. – BESTIL TID HER

Der kan opstå komplikationer med alle piercinger uanset hvilken, der er tale om. Langt de fleste komplikationer opstår dog, hvis efterbehandlingen ikke udføres korrekt. Vi anbefaler, at en ny piercing renses to-tre gange i døgnet med rensevæske eller saltvandsopløsning. Tidligere anbefalede man gerne klorhexidin, men det gør man ikke længere. Det skyldes, at klorhexidin fjerner alle former for bakterier, og dermed også de gode af slagsen, som skal medvirke til, at den nye piercing heler pænt. Rensevæske eller saltvandsopløsning fjerner derimod kun udefrakommende bakterier og overlader helingen til immunforsvaret.

Der er i Danmark ingen lovgivning omkring aldersgrænser for piercing. Det er derfor op til den enkelte piercer at sætte sine egne regler. Vi har valgt at sætte en aldersgrænse på 16 år og 18 år for intimpiercinger. Ønsker man at blive piercet, selvom man er under 16 år, er det nødvendigt med en skriftlig tilladelse fra forældrene.

Migræne-piercing/Daith Piercing

De seneste år har migræne-piercingen, som er en piercing, der placeres i den indre ørefold, haft stor opmærksomhed. Det har vist sig, at en piercing i den placering kan have visse smertelindrende effekter. Mange oplever, at den hjælper dem af med migræne eller på et eller andet plan virker smertelindrende. Nogle oplever, at den har virkning på spændingshovedpiner, gigt, fibromyalgi og andre smertesygdomme. Dette kan skyldes, at der i samme bruskfold er diverse akupunkturpunkter, som anvendes ved smertebehandling. Der er ingen videnskabelige undersøgelser, der hverken be- eller afkræfter denne påstand. Vores personlige erfaringer fortæller os dog, at ca. 80% af vores kunder, der får lavet netop denne piercing, oplever en eller anden form for smertelindring. Lider man af voldsom hovedpine eller migræne, kan selv den mindste lindring være til stor hjælp.

Priser

Vi har valgt at lave én pris, uanset piercing. Denne pris lyder på 400 kroner. Det har vi valgt at gøre for at holde det så enkelt og letgennemskueligt som muligt. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig til vores piercer, i shoppen, per telefon eller på Facebook.

Book en tid til piercing

Galleri

2011 - 2023 © Timeless Art. Alle rettigheder forbeholdes. Privatlivspolitik.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram