Permanent makeup

Permanent makeup2019-02-06T13:55:54+00:00

Permanent makeup holder ca. 2-3 år, alt efter hudtyper. Vi anbefaler 2-3 opfyldninger for vedligeholdelse, alt efter dit behov. Overvejer du permanent make-up, anbefaler vi, at du booker tid til en gratis konsultation.

MICROBLADING Det bedste ved teknikken er, at du kan se det straks efter behandlingen. Vi anbefaler opfølgning en måned efter den første aftale. Helbredelsesprocessen er anderledes for alle, men det tager normalt mellem 25 og 30 dage. Efter ca 4-6 uger anbefaler vi en touch til de fleste kunder Der kræves ingen særlig pleje bortset fra en kort opfyldning 1-2 gange om året. At vågne op hver morgen med perfekte bryn kan være det hele værd.

POWDER BROWS (SKYGGE) Powder brows metoden er en skyggelægning, hvor hele formen vil blive farvet. Det er mere markeret at se på, men metoden anbefales især til kunder som ofte tegner deres bryn mørkere og til dem, som har meget kraftige hår. Holdbarheden på denne metode holder længst og bedre end microblading.

MICROBLADING OG POWDER Denne kombination af både hårstrå og skygge er til dem, som ønsker både et mere markeret og naturligt look af øjenbryn. Der vælges at lægge hårstrå og skygge, alt efter hvordan dit eget bryn ser ud og hvor meget hår på bryn du har. Denne metode er den mest anbefalede, da det er semi permanent makeup, så skal man ikke være nervøs for, at farven falmer med tiden.

BROWS OPFYLDNING (VIGTIGT) Den første opfyldning skal ske 4-6 uger efter behandlingen. Det er den vigtigste proces af hele behandlingen, hvor der fyldes ud med pigmenter brynene igen, så man kan vedligeholde formen og farven længere. Prisen er 699 kr. Den anden opfyldning (og efterfølgende opfyldninger) skal ske efter 2-3 måneder. Men ikke alle får brug for efterfølgende opfyldninger. Selvom vi godt kan have den samme hudtype, så reagerer pigmenterne på huden forskelligt. Alt efter hvor godt din hud tager imod farven, rådgiver vi dig igennem med løbende opfyldninger. Prisen fra anden opfyldning er 500 kr per gang. Husk: Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til os.