Timeless Art

Timeless Art - Algade 34, 4000 Roskilde
Phone: 53781919
  • Slide 2

Timeless Art blev etableret i april 2011 af Jim Veggerby med ideen om at skabe en butik, der kunne skille sig ud fra de gamle, fordomsfulde tattoo butikker. Butikker som dengang ofte var små lokaler fyldt med røg, kranier og skumle typer. Jim valgte at åbne butikken i gågaden i Ringsted med en stor, flot og stilren butik med store facadevinduer. I 2014 udvidede vi med ny butik på Falkoner Allé, også denne butik blev hurtigt fyldt op med både nye artister og med masser af kunder. 1. januar 2017 besluttede vi os alle i fællesskab, at lukke hhv. Ringsted og Frederiksberg ned, for at lave en stor butik i Roskilde, hvor vi kunne sidde mange sammen, så vi nemmere kan lære fra hinanden og hele tiden udvikle os med de nyeste stilarter. 1. Febraur blev så åbningsdagen for vores nye store butik, midt i Roskilde gågade.

I dag er vi et ungt team på 12 tatovører, 1 piercer, samt en til at betjene vores effektive lasermaskine, til at fjerne tatoveringer. Vi har trods vores unge alder allerede samlet nogle af Danmarks bedste tatovører og lærlinge, der har modtaget priser og hæder rundt om i Danmark samt enkelte priser i udlandet.

Vores målgruppe strækker sig fra 18-65+ og vi er altid klar til en snak, uanset hvornår du kigger forbi. Vi prøver altid at have en god og sjov atmosfære i butikken og vi elsker at lave sjov og joke med hinanden – og det er kun sjovere hvis kunderne er med. Vi prøver så vidt muligt at rejse rundt på forskellige messer i ind- og udland for at hele tiden være med på hvad der rører sig i branchen, og blive ved med at ligge på toppen af det danske tatovør-niveau.