Timeless Art

Timeless Art - Algade 34, 4000 Roskilde
Phone: 53781919

TIMELESS ART

Hos Timeless Art udfører vi alle stilarter indenfor tatovering, men vores tatovører har naturligvis deres specialer, hvor hver især er helt unikke. Vi stiler efter at være blandt toppen af de bedste tatovører i Danmark og vi udvikler os hele tiden, så vi er altid opdaterede med tidens trends og stile.

DE BEDSTE TATOVØRER

Vores tatovører er nøje udvalgte og hamrende dygtige. Vi bestræber os alt hvad vi kan, for at leve op til dine ønsker og forventninger. Kig ned forbi vores butik eller send os dine tanker eller billeder på mail, så kigger vi på det.

KVALITET OG UDSTYR

Vi bruger det bedste udstyr på markedet og holder os hele tiden opdaterede med udviklingen inden for udstyr. alle vores nåle er naturligvis sterilt indpakket, og smides ud efter hver kunde, alt hvad vi benytter under tatovering, er indpakket i plastik, og skiftes ud mellem hver kunde.

Jim

Jim

Ejer – Roskilde
”Jim har arbejdet som professionel tatovør i over 12 år, og er mest kendt for sit black’n’grey skygge arbejde, men laver alle stilarter. Jim startede Timeless Art i 2012 med tanken om at drive sin egen butik, som skulle skille sig ud fra de gamle traditionelle tattoo shops. I dag er Jim en ivrig iværksætter med drift af mange virksomheder, men hobbyen er stadig at tatovere, som gøres med stor passion. Pt. er Jim i butikken tirsdag, onsdag og torsdag fra kl 8 til 16. ”
Boye

Christian Boye

Roskilde
"Christian boye er en af vores top artister, vi vil faktisk gå så langt og sige, at han er i to 3 af Danmarks bedste artister inden for sin stilart. Vi er utrolig stolte af, at have ham på teamet i Roskilde. Christian laver super fedt arbejde i både black & grey og farver."
Hansr

Hans Rasmussen

Roskilde
"Hans startede med at tatovere i 2009 hos Hugo i Holbæk. I 2017 startede han i Timeless art Roskilde. Hans laver stort set alle stilarter, men har vundet flere priser i hhv. New school og Black & Grey"


Damgaard

Alex Damgaard

Roskilde
"Alex er udlært i Timeless art i 2016. Han laver hovedsageligt black and grey, og elsker at arbejde i photoshop hvor der altid kommer nogle vilde designs ud af."
Stine

Stine

Roskilde
"Stine er vores kære lærling, hun er super dygtig, og har udviklet sig utroligt hurtigt, især hendes mandala dotwork, er blevet meget populært hos hendes kunder"


Nikita

Nikita

Roskilde
"Nikita er vores altid glade spasmager i butikken. Hun er nyligt udlært hos os, og laver super fint arbejde. Hun laver det meste, men har sin kreative side inde for traditionelle og skitse tatoveringer."
Kenni

Kenni Kjærgaard

Roskilde
"Kenni er vendt tilbage til Timeless Art efter at have søgt nye udfordringer i nogle år og en lang rejse i østen. Med over 40.000 følgere på Instagram er vi stolte af igen at kunne tilbyde en af verdens bedste new school tatovøre."
Sally

Pedro

Roskilde
"Pedro er vores seje portugiser, han valgte i sommeren 2017 at rykke sine teltplykker op, for at komme til Danmark og arbejde for Timeless Art. Pedro laver alle stilarter, men har især rigtig godt fat i den neo traditionelle stil, som han elsker at udføre. Han er engelsktalende, men dette er ikke en udfordring hverken for kunder eller ham selv "
Sally

Rasmus

Roskilde
"Rasmus er butikkens nyeste lærling, men trods den lille erfaring, er han allerede blevet super dygtig til sine tatoveringer, Rasmus tager gerne små tatoveringer ind, men vil også gerne udfordres på lidt større ting, til en god pris."
Sally

Annlil

Roskilde
"Annlil har praktiseret kunst hele livet, deriblandt udstillet malerier på Aros og Pakhuset, og elsker at være kreativ med sine designs og opfinde ting fra bunden/ud af ren fantasi. F.eks bruger hun rødvin og kaffe i sine tegninger til farvelægning før de bliver tatoveret, eller samler friske blomster ind fra haven når hun laver mandala med farverealisme ."