Timeless Art

Timeless Art - Algade 34, 4000 Roskilde
Phone: 53781919

Forespørg på din næste tatovering

Du er velkommen til at udfylde vores formular, hvis du har spørgsmål til en tatovering og vi vil prøve at svare hurtigst muligt. Prøv at være så præcis som muligt, så vi har den bedste mulighed for at give dig gode og fyldestgørende svar på dine spørgsmål. Da vi altid har rigtig travlt i butikkerne i løbet af dagen og ved tegnebordet om aftenen, kan der gå nogle dage før vi svarer dig – hav tålmodighed med os.

Denne formular skal forstås som en forespørgsel på en tidsbestilling og man kan ikke som udgangspunkt bestille en tid direkte ved at udfylde denne formular.

For at bestille tid ser vi helst at du kommer ind forbi vores butik. På den måde kan vi bedst muligt vejlede dig i forhold til din ide, så du i sidste ende går ud af butikken med det bedste resultat, samt give dig en mere præcis vurdering af pris.

Desuden skal der ved alle tidsbestillinger lægges et depositum på 500 eller 1000 kroner. Kommer du langvejs fra kan vi dog finde ud af en bankoverførsel.

Skal du have lavet en lille tatovering har vi næsten altid tid til walk-ins. Især sidst på eftermiddagen har vi ofte tid, og hvis ikke vi har tid på dagen, er der typisk kun meget få dages ventetid.

Hvis du ønsker et hurtigt svar, er du velkommen til at kontakte os på vores facebook profil eller ringe til os på 53 78 19 19.